Cégtörténet

A CÉG NEVE:

ZOJOX Magyarország Kft.

SZÉKHELYE:

2119 Pécel, Jókai utca 53.

IRODA:

1185 Budapest, Bihar u. 6.

CÉGJEGYZÉKSZÁM:

13-09-196631

ADÓSZÁM:

25068511-2-13

Fennállásunk óta foglalkozunk biztonságtechnikai eszközök, tűzjelző, videó megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek, telefonos és kábeltelevíziós hálózatok teljes körű telepítésével, azok üzemeltetésével, karbantartásával. Több éves tapasztalattal rendelkező megbízható szakembereink az ország egész területén eleget tesznek megrendelőink, üzletfeleink megelégedettségére.

Cégalapításunk óta nemcsak a megrendelőink megelégedett köre, hanem alkalmazottaink száma is gyarapodott az egyre növekvő megrendelések számával. Szakembereinket folyamatosan, a technika fejlődésével párhuzamosan tovább képezzük. A legkorszerűbb anyagok felhasználása és ezen anyagok szakszerű és költséghatékony beépítése mellett a legfontosabbnak tartjuk sikeres együttműködéseink terén a megrendelőinkkel és az alkalmazottainkkal szembeni emberi kapcsolatok kiépítését.

Minden megrendelést megelőzően személyes, ingyenes helyszíni felmérést végzünk megrendelőink céljainak és terveinek megértése és azok leghatékonyabb és legrövidebb időn belüli megvalósíthatóságának érdekében. Árajánlatunkat ezen személyes, akár többszöri egyeztetés után -amennyiben szükséges több szempont alapján- adjuk meg a lehető legrövidebb kivitelezési határidők megjelölésével, a beépítésre kerülő anyagok mennyiségi felmérésével és igény szerinti biztosításával vagy azok beszerzése nélkül.

A garanciális kötelezettségek ellátása, valamint a garancián túli javítások, karbantartások, felújítások elvégzése terén is állunk megrendelőink igény szerinti rendelkezésére. Telephelyünkön meglévő raktári készletünk és gépjárműparkunk lehetővé teszi részünkre, hogy a megrendelést követő egy-két napon belül hozzálássunk a megrendelt feladatok ellátásához. A különleges, illetve a raktáron nem tárolt nagyobb értékű eszközök beszerzését és biztosítását is feladatunknak érezzük ezért több belföldi gyártó és beszállító céggel állunk több éves kapcsolatban, szükség esetén a külföldi partnerekkel történő kapcsolatfelvételt is teljes körűen végezzük.